Over AE Systems

AE Systems is in Nederland dé specialist in het uitvoeren van machinale grondboringen. Met onze grondboringen dragen wij bij aan de aanleg van duurzame aardwarmtesystemen. Met deze systemen kunt u uw bedrijfspand of woning verwarmen en verkoelen.

Sinds 2016 worden onze diensten met succes toegepast in de woning- en utiliteitsbouw.  Als boorspecialist ontzorgen wij u als klant door planning en uitvoering zorgvuldig met u af te stemmen. Op deze manier loopt u geen vertraging op in uw projectplanning. Door onze expertise, modern boormaterieel en flexibele boorcapaciteit zijn wij de betrouwbare partner voor installateurs, aannemers en particulieren.

Hoge standaarden

Met Aqua Energy Systems kiest u voor kwaliteit! En hier doen wij veel voor. Veilig en duurzaam werken staat bij ons voorop. Wij beschikken dan ook over de noodzakelijke certificaten; ISO 9001VCA*BRL SIKB 2100 en BRL SIKB 11000.

We zijn op de hoogte van de nieuwste richtlijnen en nemen dit mee in onze werkwijze. Ons personeel is (intern en extern) opgeleid, en beschikt over de nodige certificaten en/of diploma’s. We streven ernaar om u als opdrachtgever optimaal te ontzorgen en de opdracht zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren.

AE Systems in kijk op het Noorden

Afgelopen zomer stond AE Systems met een mooi artikel in het vakblad Kijk op het Noorden. Klik op onderstaande knop om dit volledige interview met directeur Sander Swierenga te lezen.

Bekijk hier onze video

Over AE Systems

AE Systems heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het doen van grondboringen ten behoeve van aardwarmte systemen. Wij beschikken over een zeer modern machine park.

Over AE Systems