Over ons

Specialist in machinale grondboringen

Aqua Energy Systems is in Nederland dé specialist in het uitvoeren van machinale grondboringen. Met onze grondboringen dragen wij bij aan de aanleg van duurzame aardwarmtesystemen. Met deze systemen kunt u uw bedrijfspand of woning verwarmen en verkoelen.

Sinds 2016 worden onze diensten met succes toegepast in de woning- en utiliteitsbouw.  Als boorspecialist ontzorgen wij u als klant door planning en uitvoering zorgvuldig met u af te stemmen. Op deze manier loopt u geen vertraging op in uw projectplanning. Door onze expertise, modern boormaterieel en flexibele boorcapaciteit zijn wij de betrouwbare partner voor installateurs, aannemers en particulieren.

Hoge standaarden

Met Aqua Energy Systems kiest u voor kwaliteit! En hier doen wij veel voor. De kwaliteit wordt gekenmerkt door onze materialen en de manier waarop wij onze projecten opleveren. Wij werken volgens de BRL SIKB 2100 richtlijn voor mechanisch boren. Hiermee staan wij voor het behoud van schoon grondwater en daarmee voor een gezonde leefomgeving. Naast de BRL SIKB 2100, beschikken we ook over de volgende certificaten: ISO 9001, VCA*, BRL SIKB 11000. U kunt bij ons terecht voor professioneel advies. Onze medewerkers zijn kwalitatief goed opgeleid. Zij beschikken over de benodigde diploma’s en/of certificaten om uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren.

Over AE Systems

AE Systems heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het doen van grondboringen ten behoeve van aardwarmte systemen. Wij beschikken over een zeer modern machine park.

Over AE Systems